Motorbeurs Utrecht 2023

Overig

Na twee jaar stilte mag het weer: eind februari ben je meer dan welkom op de Motorbeurs Utrecht. Zoals gebruikelijk is er meer dan genoeg te doen en te beleven.

Natuurlijk kun je van donderdag 23 tot en met zondag 26 februari de nieuwste modellen van verschillende merken komen bekijken. Ook de bekende stands met motorkleding, accessoires, gereedschap en gebruikte motoren ontbreken niet. Op het testparcours kun je nieuwe modellen direct live aan de tand voelen, en voor een boost van je motorskills meld je je aan voor een van de trialclinics van Alex van den Broek. Voor wie zelf nog niet rijdt is er het bekende Try the Bike.

Thema’s
Nieuw is dat de hallen verder naar thema’s worden ingedeeld. Zo weet je precies waar je moet zijn. Onder het thema Explore vind je aanbieders van motorreizen en -trainingen, bagageoplossingen en drones, maar ook gehoorbescherming. Motorclubs en andere motorrijdersorganisaties zijn te vinden onder de noemer Community.

Eigen
Alles wat je nodig hebt om jouw motor van de rest te onderscheiden is samengebracht onder het thema Customizing, van custombouw motoren en accessoires tot pinstriping en zadelovertrekken. Wil je sneller? Bij Performance kan je je raceskills virtueel testen en kijken hoe je de prestaties van je motorfiets en van jezelf kunt opschroeven.

eMotoren en meer
Naast Energica, Zero en een rits kleinere merken komen er – heel – langzaam steeds meer grote motormerken met elektrische motorfietsen. We zijn benieuwd wat daarvan al te zien zal zijn. Onder het thema eMobility, innovatie en duurzaamheid vind je verder nieuwe materialen, van bandencompounds tot duurzame kuipdelen, en andere innovaties.

De MAG
Natuurlijk staat de MAG er ook. Kom even bij ons langs voor een praatje en een kop koffie? Voor bestaande leden ligt er een gratis MAG-col klaar, zo lang de voorraad strekt. Zorg wel dat je je lidmaatschapsnummer bij de hand hebt.

Korting
Heb je nog geen kaarten? Scan de qr-code bij dit artikel en koop ze met € 3 korting. Dit aanbod geldt tot en met 22 februari.

GRATIS NAAR DE BEURS?
We mogen aan onze leden vier sets van twee kaarten weggeven. Stuur uiterlijk op 15 februari een mailtje met je lidmaatschapsnummer naar info@motorrijdersactiegroep.nl met als onderwerp ‘Kaarten Motorbeurs’ en wij trekken de vier gelukkige winnaars.
Tekst:
MAG
Beeld:
MAG media
Eerder uitgegeven:
MAGazine 181