Home

29 May 2018

Op de motor naar je werk!


Ride To Work Day is een wereldwijd evenement dat de maatschappelijke voordelen van motorrijden bevordert en wordt elk jaar gehouden op de derde maandag van juni.


Het evenement is bedoeld om het bewustzijn van motorrijden bij het grote publiek te vergroten en de voordelen van motorrijden voor werkgevers te bevorderen. Tegelijkertijd willen we de positieve aspecten van motorrijden in de media laten zien en mensen aanmoedigen om motorrijden als een alternatief voor autorijden te overwegen.

We willen echt zoveel mogelijk Europese motorfietsen op de weg zien op Ride To Work Day, maar dat kunnen we alleen bereiken  met jouw hulp! Als je normaal met een auto of busje naar het werk rijdt, of je rijdt meestal alleen in het weekend op de motor, dan is dit de gelegenheid om eens uit de ban te springen en te genieten van je motor op weg naar je werk.

Veranderende attitudes. Het evenement is bedoeld om het bewustzijn van motorrijden bij het grote publiek en bij werkgevers te vergroten. Tegelijkertijd willen we de positieve aspecten van motorrijden in de media laten zien en mensen aanmoedigen om motorrijden als een alternatief voor autorijden te overwegen.

De Ride to Work-website en de Ride to Work-campagne worden beheerd door de Federation of European Motorcyclists 'Associations (FEMA).