Categories: General
      Date: 09 February 2020
     Title: MOTORbeurs Utrecht 2020

Het zal je niet ontgaan zijn: van donderdag 20 tot en met zondag 23 februari is het weer tijd voor de jaarlijkse MOTORbeurs Utrecht. Meer dan een beurs, met volop gelegenheid om te kijken én te rijden.Het woord 'beurs' dekt de lading van dit evenement al lang niet meer. Er is veel meer te beleven. Meer ook dan vorig jaar, als het over nieuwe motoren gaat. Een aantal importeurs dat toen verstek liet gaan, is er gelukkig weer helemaal bij. De definitieve deelnemerslijst vind je op motorrijdersactiegroep.nl en natuurlijk op de vernieuwde site van motorbeursutrecht.nl. Daar kun je ook voortdurend terecht voor het laatste nieuws en tickets, die in de voorverkoop maar liefst € 3,50 goedkoper zijn.

Nieuwe motorrijders
Ken je motorrijders die nog maar net hun rijbewijs hebben? Voor die nieuwe rijdersbedacht de beurs een fijne actie: als je je rijbewijs haalde na 17 februari 2019 krijg je op donderdag gratis toegang. Moet je wel dat rijbewijs meenemen, plus een voucher die je op de site van de beurs kunt downloaden.

Rijden 
In Utrecht kun je niet alleen kijken, maar ook rijden. Heb je nog geen rijbewijs, dan kun je er terecht voor een gratis proefrijles bij Try The Bike. Bezoekers die al wel rijden kunnen op een testparcours van 4.000 m2 de motor van hun dromen aan de tand te voelen. De lijst met beschikbare modellen wordt op de site van de beurs gepubliceerd. Kennismaken met elektrisch rijden op noppen?Dat kan op het Electrocrossparcours in hal 12, ook als je nog nooit motorgereden hebt. 

Kijken
Net als vorig jaar is er een supermotoparcours met spectaculaire demonstraties en een stuntarena, de laatste met onder meer de Nederlandse stuntpionier Johnnie Do. De steile wand ontbreekt natuurlijk niet, en voor een overtreffende trap van die Wall of Death is er een 3d-variant, de Globe of Speed. Is dat je allemaal te veel van het goede, dan kun je natuurlijk ook een kijkje nemen bij de motorbouwers van
CustomWorxs. 

Meer, meer
Verder biedt deze 36e editie van de MOTORbeurs natuurlijk alles wat met motorrijden te maken heeft. Van een enorme keuze aan gebruikte en nieuwe motoren tot motorkleding, helmen en accessoires, onderdelen, gereedschappen, motorreizen, motorverzekeringen en merkenclubs. Volop inspiratie voor een nieuw seizoen.

Airbagvest cadeau!
Ook de MAG is aanwezig. Op stand 12.D044 laten we bezoekers elk uur zien en beleven hoe een airbagvest werkt. We mogen zo'n vest zelfs weggeven aan een van onze leden! Ook nieuwe leden maken kans op die prijs - dus neem je motorvrienden mee naar onze stand. Dan doen wij het woord wel. Koffie en thee is natuurlijk gratis; krijg je er nog iets lekkers bij ook. Zien we je in Utrecht? Praten we meteen even bij!