Adverteren

Vrij, veilig en betaalbaar motorrijden: doet u mee?

<

VEILIG, VRIJ EN BETAALBAAR MOTORRIJDEN: DOET U MEE?
Motorrijdersactiegroep MAG zet zich al dertig jaar in voor veilig, vrij en betaalbaar motorrijden en is daarmee van groot belang voor de hele Nederlandse motorbranche.

Zonder de MAG waren er geen motorvriendelijke onderplanken, was de motor op tal van plaatsen niet meer welkom geweest en hadden er hier geen motoren van meer dan 100 pk rondgereden. En onze strijd is nog lang niet gestreden. Doet u mee, ook in het belang van uw klanten? Bel met 06 5140 4308 of mail naar ads@motorrijdersactiegroep.nl

In print en online

Motorrijders waarderen het als u zich inzet voor het goede doel. Dat kan met advertenties in het vijf maal per jaar verschijnende MAGazine, met banners op de site of met posts op onze Facebook-pagina of in de MAG-nieuwsbrief. Allemaal voor vriendelijke tarieven, met een 1/1 MAGazine-pagina vanaf 390 euro. Interessant? Download onze mediakaart hieronder.

Give-aways

In elk nummer geven we namens een van onze adverteerders een product cadeau: een helm, een paar handschoenen, een pak, een set banden. Aan u de keuze. Meedoen betekent twee keer een halve pagina positieve publiciteit tegen een minimale investering en met een gegarandeerd blije winnaar.

Doelgroep

De MAG telt op dit moment rond de 4.000 leden en 100 ondersteunende merken- en toerclubs. MAG-leden zijn overwegend mannen, met een gemiddelde van 20 jaar motorervaring. Het aantal vrouwelijke leden neemt toe, in lijn met het groeiende aantal vrouwelijke motorrijders. Met ruim 8.500 kilometer per jaar rijden MAG-leden drie keer zoveel als de gemiddelde Nederlandse motorrijder. MAG-leden, ondersteunende clubs en andere belanghebbende partijen krijgen het blad toegestuurd. MAGazine is ook als download beschikbaar, waarbij alleen leden toegang hebben tot het meest recente nummer. Niet-leden kunnen alle oudere nummers downloaden. Dat vergroot uw bereik sterk!

Digitaal bereik

  • Op deze site zijn de laatste jaargangen van MAGazine voor iedereen te downloaden, exclusief de jongste editie.
  • De MAG-nieuwsbrief verschijnt vijf tot tien keer per jaar, met een bereik van 5.500 leden en niet leden.
  • Facebookposts bereiken tussen de 2.500 en 30.000 motorrijders

Groei

De MAG wil ook meer jonge leden aantrekken. Plannen daarvoor zijn in ontwikkeling. Meer leden bekent meer slagkracht voor de MAG en meer bereik voor uw berichten. De MAG doet alles voor een motorvriendelijk klimaat. Daar hebben we allemaal belang bij. Met uw advertentie bereikt u een interessante, groeiende doelgroep van actieve en betrokken motorrijders én laat u zien dat uw bedrijf het werk van de MAG ondersteunt. Daarmee steunt u een ook voor uw klanten bijzonder goede zaak!

Download Mediakaart