Meldpunt Dijk- en wegafsluitingen

De MAG houdt wegen open.

Hier willen we blijven rijden! (foto: MAG media)

Dreigt er bij jou in de buurt een dijk- of wegafsluiting exclusief voor motorrijders? Meldt dat dan via onderstaand formulier. Zo weten wij wat er speelt en kunnen we waar nodig actie ondernemen. Het Meldpunt Dijk- en wegafsluitingen staat ook open voor afsluitingen van onverharde wegen!

Bezwaar maken

Gemeenten mogen niet zomaar wegen of wegvakken afsluiten. Zo kun je tegen een voorgenomen afsluiting altijd bezwaar aantekenen. MAG-leden en aangesloten clubs kunnen bij ons per mail een model bezwaarschrift aanvragen. Ben je nog geen lid? Dat is snel opgelost.

Alleen voor motorrijders

De MAG komt alleen in actie bij afsluitingen voor motorrijders, dus niet op plaatsen waar de weg voor zowel auto's als motoren afgesloten wordt. Bij reeds gerealiseerde wegafsluitingen voor motorrijders pleit de MAG voor een uitzonderingspositie voor bestemmingsverkeer en elektrische motorfietsen.

Melding (geplande) dijk- en wegafsluiting

Jouw gegevens

De situatie

Wegbeheerder

Opmerkingen

Doe mee

We gaan ook met je melding aan de slag als je geen MAG-lid bent. Dat kunnen we alleen maar doen omdat andere mensen zich wél bij ons aangesloten hebben. Zonder leden kunnen we niets. Wees solidair. Doe mee. Denk mee. We verzetten bergen werk voor je, en dat doen we al voor € 18,00 per jaar. Word lid of doneer!

Stuur ons je foto's

Heb je foto’s van de gemelde situatie? Mail die dan naar ons, liefst op zo groot mogelijk formaat.
Met het toesturen van foto's geef je de MAG toestemming voor publicatie in MAGazine en online. Wil je daar je naam niet bij hebben of wil je niet dat we de foto's plaatsen, laat ons dat dan even weten!

Dank voor je melding.
We gaan ermee aan de slag.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.