Vrijwilliger worden?

Zet je in voor motorrijdend Nederland

<

De MAG draait voor een groot deel op een groep enthousiaste vrijwilligers, van het bestuur en de bezetting van onze meldpunten, tot de club- en beurscoördinatoren, onze beursmedewerkers en de verkeersvrijwilligers, de schrijvers en onze fotografen.

We zijn blij met het team dat we hebben. We zijn ook altijd blij met uitbreiding van dat team: er is meer te doen dan we aankunnen. Heb je links of  rechts wat tijd over? Laat het ons weten! Als vrijwilliger bij de MAG draag je actief bij aan veiliger, vrijer en betaalbaarder motorrijden, je doet nieuwe ervaringen op en je leert nieuwe mensen kennen.

Putdeksels: hoe gevaarlijk zijn ze hier? Werk voor een verkeersvrijwilliger.

Verkeersvrijwilligers

Op ons Meldpunt gevaarlijke wegsituaties komen regelmatig meldingen binnen die we zelf willen bekijken voordat we ermee aan de slag gaan. Dat kunnen we natuurlijk alleen maar doen met een goed netwerk van verkeersvrijwilligers door het hele land. Aanvullingen op dat team zijn altijd welkom. Kun je de gemelde situaties ook fotograferen, dan is dat helemaal prachtig.

Beursmedewerkers

Als er een motorbeurs is, is de MAG er gegarandeerd bij. Wil je meehelpen om andere motorrijders te vertellen wat de MAG voor ze kan betekenen? Super! Ook op open dagen van motordealers en andere evenementen zijn we graag aanwezig. Hoe meer vrijwilligers we hiervoor kunnen inschakelen, hoe sterker we worden. Nieuwe beursmedewerkers zijn altijd welkom. Doe je mee?

Regiocoördinatoren

Bij de MAG zijn een stuk of tachtig motorclubs aangesloten. Belangrijk, want door die betrokkenheid krijgt de stem van de MAG meer gewicht. We vertellen merkenclubs, toerclubs en andere motorclubs graag wat we voor motorrijders doen. Wil jij dat in jouw regio op je nemen? Meld je aan als regiocoördinator!

Bel of mail

Zin om mee te doen in een van de bovenstaande functies, of heb je andere ideeën hoe je ons kunt helpen? Bel of mail met Gerwin Batten, vrijwilligers@motorrijdersactiegroep.nl, 06 1224 8210. Altijd leuk!