Vrijwilliger worden?

Zet je in voor motorrijdend Nederland

<

Het woord 'actie' in Motorrijdersactiegroep staat er niet voor niets. We zijn voortdurend in actie om motorrijden veilig, vrij en betaalbaar te houden. Dat kunnen we niet alleen. Doe je mee? Actieve leden zijn altijd welkom.

Putdeksels: hoe gevaarlijk zijn ze hier? Werk voor een verkeersvrijwilliger.

De MAG heeft twee betaalde medewerkers. Daarnaast draaien we op vrijwilligers. Het bestuur, de coördinatoren, de ledenadministratie en de boekhouding: allemaal mensen die uren per week vrijmaken om de MAG optimaal te laten draaien. Maar daarmee zijn we er nog niet. Extra handen zijn hard nodig. Wat voorbeelden?

Verkeersvrijwilligers

Op ons Meldpunt gevaarlijke wegsituaties komen regelmatig meldingen binnen die we zelf willen bekijken voordat we ermee aan de slag gaan. Dat kunnen we natuurlijk alleen maar doen met een goed netwerk van verkeersvrijwilligers door het hele land. Aanvullingen op dat team zijn altijd welkom. Kun je de gemelde situaties ook fotograferen, dan is dat helemaal prachtig.

Beursmedewerkers

Als er een motorbeurs is, is de MAG er gegarandeerd bij. Wil je meehelpen om andere motorrijders te vertellen wat de MAG voor ze kan betekenen? Super! Ook op open dagen van motordealers en andere evenementen zijn we graag aanwezig. Hoe meer vrijwilligers we hiervoor kunnen inschakelen, hoe sterker we worden. Nieuwe beursmedewerkers zijn altijd welkom. Doe je mee?

Clubmedewerkers

Bij de MAG zijn een stuk of tachtig motorclubs aangesloten. Belangrijk, want door die betrokkenheid krijgt de stem van de MAG meer gewicht. We vertellen merkenclubs, toerclubs en andere motorclubs graag wat we voor motorrijders doen. Wil jij dat in jouw regio op je nemen? Meld je aan als clubmedewerker!

Regiovertegenwoordigers
Op verschillende plaatsen in het land dreigen nieuwe wegafsluitingen voor motorrijders, en daar zijn we voorlopig nog niet vanaf. We werken daarom met regiovertegenwoordigers die ons op de hoogte  houden van wat er in hun gebied speelt. Als regiovertegenwoordiger ben je bij voorkeur ook in staat om de MAG in overlegsituaties te vertegenwoordigen, vanzelfsprekend in overleg met de MAG beleidsmedewerker.

Bel of mail

Zin om mee te doen in een van de bovenstaande functies, of heb je andere ideeën hoe je ons kunt helpen? Bel of mail met Mathijs van der Noordaa, vrijwilligers@motorrijdersactiegroep.nl, 06 8139 1600. Altijd leuk!

Blij!
We zijn blij met het team dat we hebben. We zijn ook altijd blij met uitbreiding van dat team: er is meer te doen dan we aankunnen. Heb je links of  rechts wat tijd over? Laat het ons weten! Als vrijwilliger bij de MAG draag je actief bij aan veiliger, vrijer en betaalbaarder motorrijden, je doet nieuwe ervaringen op en je leert nieuwe mensen kennen.