MAG Verzekeringen

Goed, goedkoop en flexibel

<

Als MAG-lid verzeker je je motor natuurlijk bij MAG Verzekeringen. Prima premie, fijne voordelen, vriendelijke voorwaarden en een persoonlijke service!

MAG-verzekeringen biedt je heel wat voordelen. Een van de leukste? Je motor is ook verzekerd bij rijvaardigheidstrainingen op een circuit! Dat is natuurlijk niet alles. Wat dacht je van

• per dag je All Risk dekking activeren met onze Flex Cascoverzekering
• 2.500 euro (!) dekking voor helm, motorkleding en bagage*
• pechhulp in heel Europa, exclusief woonplaats service*
• drie jaar lang aanschaf- en nieuwwaarderegeling*
• tot maar liefst 80% no-claim korting en vijf andere kortingsregelingen
• geen verhoogd eigen risico in grote steden of voor jonge bestuurders
• de mogelijkheid om je motor tot maar liefst 36 maanden te schorsen
• en vanaf 13 schadevrije jaren geen terugval in no-claimkorting bij schade?

*Afhankelijk van gekozen dekking.

Premie berekenen
Ben je benieuwd wat deze verzekering voor jou kost? Bereken hier dan snel je premie. Ben je er blij mee, dan kan je je nieuwe verzekering in slechts vijf minuten online afsluiten. Wij regelen gratis je overstap!

> PREMIE BEREKENEN EN DIRECT VERZEKEREN

NOOD, PECH OF SCHADE?

Is er sprake van een noodsituatie, heb je pech of wil je online schade melden? Lees hier wat je moet doen.

Ook op het circuit!

Bij MAG Verzekeringen is je motorfiets ook verzekerd als je een rijvaardigheidstraining op een circuit volgt. Voorwaarden: er mag geen snelheidselement in de training zitten en de training vindt geheel in Nederland plaats, onder begeleiding van een bevoegd motorrijinstructeur. Tijdens een training op het circuit geldt een verhoogd eigen risico van € 500,-. Er is geen dekking op de aanvullende schadeverzekering voor opzittenden.

Ook verzekerd bij rijvaardigheidstrainingen op het circuit (foto: MAG)

Dekkingen
Net als elke andere verzekering bieden we je de keuze tussen drie dekkingsvormen:
1. WA
2. Beperkt Casco (WA+)
3. Volledig Casco (Allrisk)

De verschillen  vind je in deze tabel. Helemaal nieuw is onze FLEX Cascoverzekering. Ook die staat in de tabel.

Nieuw: de FLEX Cascoverzekering

Het kan best duur zijn om je motor het hele jaar door Volledig Casco te verzekeren. Daarom bedacht onze tussenpersoon Veldhuis Advies de FLEX Cascoverzekering. Daarmee kun je je WA- of Beperkt Cascoverzekering tijdelijk in een Volledig Casco verzekering omzetten. Voor een toerrit of je motorvakantie bijvoorbeeld, of voor je weekendtrips. Ideaal toch?
Je zet de extra dekking aan of uit met een superhandige app. Dat kan zelfs voor één enkele dag. De rest van de tijd ben je gewoon verzekerd van je WA- of Beperkt Cascodekking. Dat is nog ’s een motorverzekering op maat! Bereken hier direct wat jouw premie per dag zou zijn.

Kortingsregelingen

MAG-verzekeringen biedt je een hoge no-claimkorting, maar ook een meerwielenplan, een winterstopkorting en andere kortingsregelingen. Nieuwsgierig?

Total loss of diefstal?

Als de schade groter is dan de waarde van je motor, dan is hij helaas total loss. Herstellen is dan vaak te duur. MAG Verzekeringen biedt je gelukkig een prima nieuwwaarde- of aanschafwaarderegeling tot maar liefst drie jaar na aanschaf. Ook bij diefstal! Lees hier meer.

Pechhulp

Heb je een Volledig Cascoverzekering? Dan krijg je daar 24/7 pechhulp bij, geldig in heel Europa (exclusief je eigen woonplaats), voor motoren tot 16 jaar oud, en inclusief 30 dagen vervangend vervoer in het buitenland. Bij een WA, FLEX of Beperkt Cascodekking is de pechhulpdekking aanvullend af te sluiten, met keuzes uit dekking in Nederland (met of zonder woonplaats) of heel Europa, met of zonder vervangend vervoer.

Pech? Bel!
Sta je met pech en heb je pechhulp meeverzekerd, dan bel je in heel Europa met +31 (0)20 - 851 22 94. Zet het nummer in je telefoon!

Diefstal? Goed verzekerd! (foto: Paul Oor)

Beveiligingskorting

Bij een Cascoverzekering is je motor ook verzekerd tegen diefstal. We kunnen onze premies alleen maar laag houden als je voldoende maatregelen neemt om diefstal te voorkomen. We keren dus alleen maar uit als je motor bij de diefstal minimaal met een standaardslot (stuurslot) én een ART4-slot beveiligd was. Afhankelijk van je motor en je woonplaats kunnen er aanvullende eisen gelden. Die vind je bij de clausules op je polisblad. Lees ze door, en doe dat niet pas als je motor gestolen is. Heb je een CCV-goedgekeurd track & tracesysteem op je motor? Dan kom je in aanmerking voor onze beveiligingskorting!

Aanvullende dekkingen

Naast de standaarddekkingen die je motorverzekering je biedt kun je voor een of meer aanvullende dekkingen kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een opzittendenverzekering, verkeersrechtsbijstand en pechhulp. Lees hier wat er mogelijk is.

Meer informatie en polisvoorwaarden

Het beheer en de administratie van MAG Verzekeringen wordt uitgevoerd door Veldhuis Advies in Heerde. Unigarant verzekeringen draagt het risico. De pechhulp wordt verzorgd door Allianz Global Assistance. Klik hier voor meer informatie over polisvoorwaarden, contactgegevens en andere zaken.

Vragen?

Heb je vragen? Bel ons op 0578 – 200 154 of stuur een mailtje naar info@mag-verzekeringen.nl. Onze adviseurs helpen je graag.

NB: Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Zie je polisvoorwaarden voor details.

Ja, ik word lid!