Meldpunt Rood licht

De MAG geeft groen!

<
<

Daar sta je dan. Iedereen heeft al drie keer groen gehad, maar jouw licht blijft rood. Doorrijden is gevaarlijk. En duur, als je gesnapt wordt. Volgende keer beter? Meld ons om welk verkeerslicht het gaat en wij zorgen ervoor dat je motor voortaan gezien wordt. Meer weten? Lees het interview met rood-lichtspecialist Peter Zuurbier. Dan weet je meteen welke roodlicht-trucs werken. En welke niet, natuurlijk.

Van rood naar groen

Als je eindeloos voor rood staat, is de kans groot dat de detectielussen in het wegdek je motor niet signaleren. Wij nemen contact op met de wegbeheerder en vragen om de zaak correct af te stellen.

Melding rood licht

Jouw gegevens

De situatie

Opmerkingen

Doe mee

We gaan ook met je melding aan de slag als je geen MAG-lid bent. Dat kunnen we alleen maar doen omdat andere mensen zich wél bij ons aangesloten hebben. Zonder leden kunnen we niets. Wees solidair. Doe mee. Denk mee. We verzetten bergen werk voor je, en dat doen we al voor € 16,50 per jaar. Word lid!

Stuur ons je foto's

Heb je foto’s van de gemelde situatie? Mail die dan naar ons, liefst op zo groot mogelijk formaat. Mogen we ze met naamsvermelding publiceren? Laat dat dan meteen even weten. Dankjewel!

Dank voor je melding.
We gaan ermee aan de slag.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.