Ledenvoordeel

Wat vinden wij bij de MAG belangrijk

<

Als MAG-lid kun je je contributie vlot terugverdienen. Je krijgt korting op de cursussen bij Verkeerstraining Nederland en 2 The Experience, we hebben minimaal vijf give-aways per jaar en we bieden je regelmatig andere kortingsacties. Hou MAGazine en onze nieuwsbrief in de gaten!

MAG Ledenvoordeel

20 euro korting op voortgezette rijopleidingen van Verkeerstraining Nederland.

Motorrijden kan altijd beter. De perfecte u-turn maken, werken aan je remtechniek, beter leren anticiperen, je bewuster zijn van je plaats op de weg: het zijn zomaar wat elementen uit de voortgezette rijopleidingen van Verkeerstraining Nederland. MAG-leden krijgen twintig euro op alle trainingen!Naast standaard-VRO’s biedt Verkeerstraining Nederland je professionele rijvaardigheidstrainingen, met technieken uit de rijopleidingen voor politie, brandweer en andere diensten. Ook voor omgaan met rijangst, bijvoorbeeld na een val, kun je bij Verkeerstraining Nederland terecht.
Het hele aanbod vind je op www.verkeerstraining.nl, waar je je kunt inschrijven met kortingscode MAG. Je lidmaatschap wordt gecheckt op basis van je adresgegevens. De trainingen worden gegeven in Almere en/of Barneveld. Buitenlandse trainingen vallen niet onder de kortingsactie.

10 euro korting op de motor- en bochtentrainingen van 2 The Experience.

Veiliger, soepeler, sneller en met meer vertrouwen door de bocht? Dat leer je in de motor- en bochtentrainingen van 2 The Experience. Als MAG-lid krijg je 10 euro korting op de normale prijs van 95 euro!
Een motor- en bochtentraining bestaat uit zes sessies van tien minuten, met feedback en een korte pauze na elke sessie. Daarmee ben je een hele ochtend of middag serieus onder de pannen. Per instructeur zijn er maximaal drie deelnemers. Da's dus bijna privéles. Of je al jaren rijdt of net begonnen bent, of je op een chopper komt of met een superbike: je bent van harte welkom.
Inschrijven doe je op www.2TheExperience.nl met kortingscode MAG. Je lidmaatschap wordt gecheckt op basis van je adresgegevens. De bochtentraining wordt gegeven op het Midland Circuit in Lelystad.

Give-aways: elk nummer weer!

MAG-leden maken in elk MAGazine kans op een of meer give-aways. De cadeautjes variëren van een telefoonhouder, een paar handschoenen of een tanktas tot een airbagvest of een systeemhelm uit het topsegment. Ben je zomaar een jaar of wat gratis lid...