Meldpunt Gevaarlijke wegsituaties

Problemen op of naast de weg? Wij maken er werk van!

<
<

De MAG staat voor veilig motorrijden. Help ons en andere motorrijders door gevaarlijke wegsituaties direct door te geven aan ons Meldpunt GWS. Wij maken er werk van!

Gevaarlijk?

Wat zijn gevaarlijke wegsituaties? Denk bijvoorbeeld aan lichtmasten die vóór de vangrail staan, andere obstakels langs de weg, gaten in het wegdek, verkeersdrempels in de bocht, ontbrekende grasbetonblokken in de berm en andere missers.

Acuut gevaar? Politie!

Meld olie, grind of klei op de weg en andere acute gevaren niet bij ons maar direct bij de politie op 0900-8844. Acute gevaarlijke situaties op rijkswegen meld je telefonisch via 0800-8002.

Markeringen en drempels

Geef gekleurde of andere wegmarkeringen uitsluitend aan ons door als ze écht glad zijn. Zeker 95% van de wegmarkeringen voldoet aan de richtlijnen en is daarmee stroever dan het wegdek. Datzelfde geldt voor drempels.

Suggesties welkom
Heb je zelf suggesties voor het verbeteren van de situatie? Altijd welkom!

Melding gevaarlijke wegsituatie

Jouw gegevens

De situatie

Duidelijke omschrijving van de situatie

Opmerkingen

Doe mee

We gaan ook met je melding aan de slag als je geen MAG-lid bent. Dat kunnen we alleen maar doen omdat andere mensen zich wél bij ons aangesloten hebben. Zonder leden kunnen we niets. Wees solidair. Doe mee. Denk mee. We verzetten bergen werk voor je, en dat doen we al voor € 18,00 per jaar en soms zelfs voor minder. Word lid of doneer!

Stuur ons je foto's

Heb je foto’s van de gemelde situatie? Mail die dan naar ons, liefst op zo groot mogelijk formaat.
Met het toesturen van foto's geef je de MAG toestemming voor publicatie in MAGazine en online. Wil je daar je naam niet bij hebben of wil je niet dat we de foto's plaatsen, laat ons dat dan even weten!

Dank voor je melding.
We gaan ermee aan de slag.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier.