Lid worden?

Natuurlijk moet je lid worden!

(Foto: MAG)

Met jouw steun voor de MAG telt je stem mee in onze strijd voor veilig, vrij en betaalbaar motorrijden. En we hebben elkaar hard nodig. Als motorrijder alleen krijg je weinig of niets voor elkaar. Als MAG doen we niets zonder leden. Doe dus mee. Meer stemmen maakt meer slagkracht. Met meer mensen kunnen we meer doen. Zo simpel is het.

En om het nóg simpeler te maken: als je na 1 augustus lid wordt, betaal je voor de rest van het jaar nog maar de helft van de gebruikelijke contributie!

Ja, ik word lid!

Met jouw steun voor de MAG telt je stem mee in onze strijd voor veilig, vrij en betaalbaar motorrijden. En we hebben elkaar hard nodig. Waarom? Met jouw steun kunnen we bijvoorbeeld

  • dijkwegen openhouden
  • gevaarlijke wegsituaties oplossen
  • verkeerslichten ook voor motoren op groen laten springen
  • voorkomen dat je op de motor straks spitsheffing gaat betalen
  • een vuist blijven maken tegen een dure apk
  • voor toegang tot busbanen en milieuzones pleiten
  • ons inzetten voor fiscale voordelen voor motorrijders
  • en de lijst is nog veel langer...

Contributie

Voor 33 euro per jaar ben je al lid en krijg je vijf keer per jaar ons MAGazine in huis. Lees je het blad liever als download, dan betaal je slechts € 16,50 per kalenderjaar.  Wie op of na 1 augustus lid wordt, betaalt de helft van deze bedragen. Voor € 8,25 doe je al mee!

Ledenvoordeel
Die contributie kun je bij de MAG vlot terugverdienen. Als MAG-lid krijg je namelijk korting op rijtrainingen bij 2TheExperience en Verkeerstraining Nederland. Met regelmaat hebben we ook andere kortingsacties, en als lid maak je met onze give-aways vijf keer per jaar kans fijne motorspullen, van handschoenen en helmen tot slimme telefoonhouders.

MAG-verzekeringen

Bij MAG-verzekeringen is je motor onder prima voorwaarden verzekerd. Vanzelfsprekend is onze verzekering ondergebracht bij een partij met veel ervaring op motorgebied. En vanzelfsprekend hebben we daar extra voordelen bij bedongen. Zo ben je bij ons ook verzekerd bij het volgen van rijvaardigheidstrainingen op een circuit, zolang snelheid niet het doel is het geheel onder leiding staat van een bevoegde instructeur.

Pechservice

Een ‘gratis’ pechservice bieden we niet. Daarom is onze contributie ook zo laag... Net zo belangrijk: de meeste motorrijders hebben al een pechservice voor hun auto lopen. Ben je wél geïnteresseerd in pechhulp door heel Europa? Ga dan voor de volledig-cascoverzekering van de MAG!

Ja, ik word lid!