Sluit je aan!

Meer clubs, meer power. Doe mee.

<

Ook als motorclub kun je je bij de MAG aansluiten. Merkenclub, gezelligheidsclub of toerclub: iedereen is van harte welkom. Als aangesloten club lever je een bijdrage aan de strijd voor de rechten van de motorrijder en help je de slagkracht van de MAG te vergroten. Dat hebben we met z'n allen hard nodig!

Als MAG-club laat je zien dat je opkomt voor de belangen van je leden en andere motorrijders. Dat doe je met het MAG-logo op je site en in je clubblad, bijvoorbeeld. Maar dat is natuurlijk niet alles.

  • Aangesloten clubs ontvangen vijf maal per jaar MAGazine, het lijfblad van de MAG.
  • Op de MAG-site kun je je club voorstellen met een korte tekst, je logo en een link naar de site van de club. Prima reclame!
  • Als club kun je bij ons terecht voor modelbezwaarschriften bij dreigende wegafsluitingen.
  • Samen staan we sterker: de MAG werkt graag samen met aangesloten clubs, bijvoorbeeld als het gaat om plannen voor wegafsluitingen.
  • Aangesloten clubs mogen artikelen uit MAGazine in hun eigen blad overnemen. Tekst en beeld zijn op te vragen bij redactie@motorrijdersactiegroep.nl.
  • En het belangrijkste: de MAG zet zich ook namens jouw club in voor veilig, vrij en betaalbaar  motorrijden.


Bijdrage

MAG-ondersteunende clubs betalen een bijdrage van € 1,35 per lid per  jaar. Voor clubs met minder dan 40 leden geldt een minimumbijdrage van 55 euro. Clubs met 750 of meer leden betalen het tarief voor 750 leden.

Sluit je aan!

Om je als club bij de MAG aan te sluiten hoef je alleen maar het aanmeldformulier in te vullen. 

Meer weten?

Wil je eerst nog meer weten? Neem contact op met clubcoördinator Ben den Bezemer. Doe dat ook als je wilt dat de MAG een keer langskomt om op een clubavond te vertellen wat we allemaal doen en  eventuele vragen te beantwoorden. Doen we graag!

Persoonlijk MAG-lidmaatschap
Is jouw club al bij de MAG aangesloten en wil je ook persoonlijk lid worden? Dat kan natuurlijk!

Aansprakelijkheid?

Als je als club een evenement organiseert, hoe zit het dan met je aansprakelijkheid? De MAG zocht het voor je uit.

Beeld: MAG-archief

Ja, we doen mee!