MAG meldpunten

Problemen? De MAG lost ze op.

<
<

Sta je wel eens eindeloos voor rood, vallen er gaten in de weg, zetten ze lichtmasten vóór de vangrail of dreigen ze een weg alleen voor motorrijders af te sluiten? Meld het direct bij de MAG.

Jumboblokken in de berm (foto: Merith Muller)

Meldpunt Gevaarlijke wegsituaties (GWS)

Spekgladde bitumenreparaties, gaten in de weg, jumboblokken in de berm, lichtmasten voor de vangrail, drempels zonder waarschuwingsborden? Geef het door aan het MAG-meldpunt Gevaarlijke wegsituaties. Wij nemen contact op met de wegbeheerder en proberen de zaak op te lossen, voor jou en voor alle andere motorrijders.

Eindeloos voor rood? Meld het! (foto: MAG)

Meldpunt Rood licht (RL)

Het overkomt je vast wel eens: al het verkeer om je heen heeft al drie keer groen gehad, en jij staat al minutenlang voor rood. De detectielussen in het wegdek nemen motoren niet altijd waar. Een noodoplossing? Wacht tot er een auto achter je aansluit en geef 'm de ruimte om tot de stopstreep op te rijden. Een veel betere oplossing? Meld het verkeerslicht bij ons Meldpunt Rood licht. Dan zorgen wij ervoor dat je de volgende keer weer door kunt rijden.

De MAG strijdt voor open dijken (foto: MAG)

Meldpunt Dijk- en wegafsluitingen (DWA)

Dreigt er ergens een dijk- of wegafsluiting exclusief voor motorrijders? Geef het door aan het MAG-meldpunt Dijk- en wegafsluitingen. We willen zoveel mogelijk wegen openhouden. Verhard en onverhard. Daar hebben we jullie wel bij nodig. Voorkom overlast. Doe het voor jezelf. Doe het voor alle motorrijders die willen blijven rijden. En doe het voor je omgeving. Dankjewel!