Ledeninformatie

Alles wat je weten wilt

(Foto: MAG)

Alleen dankzij onze leden kunnen we doen waar we ons al dik dertig jaar voor inzetten: veilig, vrij en betaalbaar motorrijden. Dankjewel voor je lidmaatschap! Op deze pagina zetten we even wat zaken op een rijtje.

Ik ben nog geen lid maar ik doe graag mee!

De MAG kent twee lidmaatschapsvormen.
1. MAG-leden die kiezen voor MAGazine op papier krijgen vijf keer per jaar ons informatieve MAGazine op de deurmat. Je contributie bedraagt € 36,- per kalenderjaar.
2. Kies je voor MAGazine als download, dan betaal je slechts € 18,00 per kalenderjaar. Je krijgt MAGazine niet thuisgestuurd maar je kunt het nieuwe nummer vanaf de verschijningsdatum direct downloaden. Die datum wordt in de MAG-nieuwsbrief aangekondigd.

Goed om te weten

  • Leden die MAGazine per post thuisgestuurd krijgen hebben vanzelfsprekend ook toegang tot de download van het nieuwste nummer.
  • Had je een gezinslidmaatschap? Dan staat er achter je naam nu geen ‘gezinslid’ meer, maar ‘MAGazine als download.’ Verder verandert er niets.

Meer MAG altijd!

Een groot aantal leden kiest ervoor om geen papieren MAGazine te ontvangen, maar toch € 36,- per jaar te blijven betalen. Ook sommige  andere leden steunen de MAG extra door vrijwillig meer te betalen dan hun contributie. Al deze extra's worden door ons als gift geboekt, met dank aan de gulle gevers. 

FACTUREN

We verzoeken je vriendelijk om je lidmaatschapsgeld pas te betalen nadat je onze factuur ontvangen hebt. Dat voorkomt te lage betalingen en betalingen waarop het lidmaatschapsnummer ontbreekt. Vermeld bij betalingen altijd je lidnummer en je factuurnummer. Dankjewel!

Factuur per mail

Als we je e-mailadres hebben, ontvang je je factuur per mail. We mailen de facturen in januari.

Factuur per post

We verzenden alleen nog papieren facturen aan leden van wie we geen (geldig) e-mailadres hebben. Voor de extra kosten die dat met zich meebrengt brengen we € 2,75 in rekening. De papieren facturen worden in januari verzonden.

Liever per mail?

Krijg je van ons nog een papieren factuur en wil je hem liever per mail ontvangen? Stuur dan je mailadres naar leden@motorrijdersactiegroep.nl. Vermeld in het mailtje je naam en je lidmaatschapsnummer en/of je volledige adres.

Veilig

Goed om te weten: we slaan je mailadres en andere gegevens uitsluitend op voor eigen gebruik. Contactgegevens worden niet aan derden verstrekt. Zie ook ons privacybeleid.

AUTOMATISCHE INCASSO, PERIODIEKE OVERSCHRIJVING

De makkelijkste betaalwijze is natuurlijk per automatische incasso. Maak je daar nog geen gebruik van? Vraag dan bij leden@motorrijdersactiegroep.nl een machtigingsformulier aan. Het stopzetten van een automatische incasso regel je heel eenvoudig via je bank.

Periodieke overschrijving

Enkele leden betalen nog met een periodieke overschrijving. Het is voor ons (en voor jou) makkelijker om dat om te zetten naar een automatische incasso. Hierboven lees je hoe!

LIDMAATSCHAPSNUMMER

  • Om onnodige kosten te besparen, versturen we geen lidmaatschapspasjes meer. Tip: sla je lidmaatschapsnummer samen met onze contactgegevens in je contacten op.
  • Nieuwe leden krijgen hun lidmaatschapsnummer toegezonden. Ontvang je MAGazine per post, dan staat je lidmaatschapsnummer op het adresetiket, boven je naam.
  • Ben je je lidmaatschapsnummer kwijt? Mail naar leden@motorrijdersactiegroep.nl en vermeld je naam en je adres.

MAGAZINE, LOGIN EN WACHTWOORD

Het nieuwste MAGazine kan je downloaden op www.motorrijdersactiegroep.nl/magazines.

  • Klik op het nieuwe MAGazine.
  • Voer je bij ons bekende mailadres in.
  • Voer het bijbehorende wachtwoord in.

Oudere MAGazines zijn voor iedereen te downloaden.

Wachtwoord kwijt?

Bestaande leden hebben hun wachtwoord per mail ontvangen. Nieuwe leden krijgen het toegestuurd bij de aanvang van hun lidmaatschap. Ben je je wachtwoord kwijt, mail dat dan naar leden@motorrijdersactiegroep.nl. Vermeld in het mailtje je naam en je lidmaatschapsnummer en/of je volledige adres.

Vast wachtwoord

Op dit moment geeft je wachtwoord uitsluitend toegang tot het nieuwste MAGazine. Ieder lid heeft daartoe een eigen wachtwoord. Dit is een vast wachtwoord, dat in onze ledenadministratie is opgeslagen. Ben je het kwijt? Mail naar leden@motorrijdersactiegroep.nl en vermeld je naam, je lidmaatschapsnummer en/of je volledige adres.

Veiligheid
Het huidige wachtwoord is dus niets meer dan een toegangscode voor het nieuwe MAGazine. Er bevinden zich géén persoonlijke gegevens van leden op onze site. Op het moment dat daar verandering in zou komen, waarbij je bijvoorbeeld de gelegenheid krijgt om online je gegevens aan te passen, gaan we natuurlijk over op een door jou aan te passen wachtwoord. 

Uitloggen
Omdat het huidige wachtwoord niet meer is dan een toegangsbewijs voor het nieuwste MAGazine, is er ook geen mogelijkheid om uit te loggen. Met je wachtwoord zet je alleen de deur naar dat MAGazine open, en er is geen reden om hem dan weer dicht te doen. We hebben het systeem met opzet zo simpel mogelijk gehouden. 

WIJZIGINGEN EN OPZEGGINGEN

Wil je een wijziging doorgeven of je lidmaatschap opzeggen? Ga dan naar de pagina Wijzigen en opzeggen.

VRAGEN EN SUGGESTIES

Kun je het antwoord op je lidmaatschapsvraag hier niet vinden, mail dan naar leden@motorrijdersactiegroep.nl.
Vragen over en suggesties voor het MAG-beleid of algemene MAG-zaken mail je naar beleid@motorrijdersactiegroep.nl.
Heb je opmerkingen of vragen over de inhoud van de site, MAGazine of andere uitingen van de MAG, dan ben je bij redactie@motorrijdersactiegroep.nl aan het juiste adres.

Overige contactgegevens vind je op onze contactpagina.

Ik ben nog geen lid maar ik doe graag mee!