DIERENVOERTOER

In actie voor Oekraïne

<
<

Vijftien jaar lang organiseerde de MAG de fameuze Dierenvoertoer, waarbij motorrijders in actie kwamen om dierenasiels van voer te voorzien. We blazen het initiatief in 2022 nieuw leven in: op drie motorcampings zamelden we dierenvoer in voor uit Oekraïne meegebrachte huisdieren.

Het initiatief voor deze bijzondere, noodzakelijke versie van de Dierenvoertoer kwam van buitenaf. Kim Verspui en Nicole van Hilten zagen dat de hulpverlening aan gevluchte Oekraïners snel op gang kwam, maar dat er voor de dieren die ze meenamen nog veel moest gebeuren. Daarbij kwam de MAG al snel in zicht. Samen gaan we dierenvoer en kattengrit inzamelen voor Hulp voor Dieren uit Oekraïne

12 juni
Doe je mee? Kom dan op zondag 12 juni met jouw bijdrage naar een van de hieronder genoemde campings. Wat we nodig hebben is brokjes en zacht voer voor honden en katten, en kattenbakvulling.  Vanzelfsprekend kunnen we alleen nieuwe, onaangebroken verpakkingen aannemen.

De campings
Op 12 juni ben je van 13:00 tot 17:00 welkom op de volgende drie campings:
- Camping de Hei, Gochsedijk 37, 5853 AA Siebengewald (L)
Motorcamping 't Witveen, Witveensterweg 22,  9261 XW Eastermar (Fr)
Motorcamping bij het Vuur, Grobbenweg 3, 7136 KM Zieuwent (Gld)

Toekomst
Het blijft niet bij een eenmalige actie: doel is om ook op langere termijn hulp te blijven leveren.  Hoe je daar als motorrijder aan kunt bijdragen ga je nog van ons horen!

Contact
Neem voor vragen contact op met Kim Verspui op 06 3949 4750 of Vera de Bruijn op 06 3841 4881 of info@motorrijdersactiegroep.nl.‬ Op 12 juni is alleen Kim bereikbaar.