Aanvullende dekkingen

Naast destandaarddekkingen die je motorverzekering biedt kun je voor een of meer van de volgende dekkingen kiezen.

 

Opzittendenschadedekking

Met de opzittenden schadedekking verzeker je jezelf en je passagier(s) voor de financiële gevolgen van een ongeluk. Denk bijvoorbeeld medische behandelingen, misgelopen inkomsten of aanpassingskosten aan je woning bijinvaliditeit. Ook schade aan kleding of bagage is meeverzekerd. Accessoires aan de motor vallen hier niet onder. Meer weten over de voordelen van deze dekking? Lees het verhaal van Miriam Rybier.

Opzittendenongevallendekking

De ongevallendekking voor opzittenden keert uit bij overlijden (€ 3.000) of blijvende invaliditeit (tot maximaal € 30.000). De verzekering keert altijd uit, ongeacht of de schade elders ook verzekerd is, zoals bijvoorbeeld een uitvaartverzekering.

Uitbreidingaccessoires

Wilt je je standaarddekking van € 500,- voor accessoires uitbreiden? Dat kan! Kies voor een dekking van € 2.500 of € 5.000. Bij schade wordt de dagwaarde van uw accessoires vergoed.

Verkeersrechtsbijstand

Professionele juridische ondersteuning bij verkeersconflicten. Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin je je schade wil verhalen op niet een meewerkende tegenpartij in het buitenland, of aangeschillen over inname van je rij- of kentekenbewijs.

Pechhulp

Bij onze Volledig Cascodekking is pechhulp in heel Europa meeverzekerd, inclusief vervangend vervoer en exclusief (meer te verzekeren)woonplaats service. Bij een WA of een Beperkt Cascodekking is de pechhulpdekking aanvullend af te sluiten, met keuzes uit dekking in Nederland (met zonder woonplaats, of heel Europa, met of zonder vervangend vervoer.

En sta je met pech? Bel dan +31 (0)20 - 851 22 94.

< Terug naar MAG Verzekeringen